Tahák pro kuchaře: Bylinky v kuchyni II.

Tahák pro kuchaře: Bylinky v kuchyni II.

V prvním dílu Taháku pro kuchaře: Bylinky v kuchyni jsme vám představili jejich přehled od A po K. Nyní je na řadě zbytek bylinkové abecedy. Snad vám přijde vhod, až si navléknete kuchařskou zástěru a rozhodnete se vykouzlit báječný pokrm. Levandule Listy levandule dodají zajímavý akcent majoránce, tymiánu a oreganu… Pokračovat v čtení

Tahák pro kuchaře: Bylinky v kuchyni I.

Tahák pro kuchaře: Bylinky v kuchyni I.

Bylinky jsou pro kuchaře opravdovým pokladem, pomocí kterého dokáží i z fádních surovin připravit neobyčejné lahůdky. Kombinace bylinek a koření může podtrhnout chuť celého pokrmu, vytvořit zajímavou nebo neobyčejnou chuťovou variaci, podpořit dobré trávení a také zlepšit nutriční hodnotu pokrmu. Jednotlivé národní nebo regionální kuchyně využívají především pro danou oblast… Pokračovat v čtení