ŠTÍTEK vaření
curry

Jak zahustit jídla zdravě bez mouky

Klasická česká a moravská kuchyně nemusí být vůbec těžká a nezdravá. Spousta jídel jde třeba bez zahušťování moukou připravit moderněji, aby přitom neztratily svou chuť a měly správnou konzistenci.

tahak-bylinky-2

Tahák pro kuchaře: Bylinky v kuchyni II.

Myslíte si, že znáte všechny bylinky používané v kuchyni? Přečtěte si 2.díl našeho taháku pro kuchaře, jestli na některé z nich nezapomínáte. Byla by přece škoda ochudit se o jejich báječnou chuť.

tahak-bylinky-1

Tahák pro kuchaře: Bylinky v kuchyni I.

Patříte-li mezi kuchařské fandy nebo vášnivé konzumenty chutného zdravého jídla, není pro vás těžké vyjmenovat běžně užívané bylinky. Abyste na nic nezapomněli, sestavili jsme pro vás jejich seznam.

chia-pudink

10 způsobů, jak použít chia semínka

Chia je superpotravinou, která si zaslouží být součástí našeho jídelníčku. Víte však, že kromě obligátní konzumace gelu z chia semínek je můžete využít mnoha dalšími způsoby? Přinášíme 10 tipů.

Close